Elkészítés:
1. A húst felszeleteljük, sózzuk, klopfoljuk, majd zsíradékban a szeleteket készre sütjük. A húst félretesszük, melegen tartjuk.
2. A sütésből visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát.
3. Hozzáadjuk a szintén apróra vágott csirkemájat. Amikor megsült, sózzuk, borsozzuk, valamint a többi fűszert (majoranna, rozmaring, kakukkfű) hozzáadjuk.
4. Hozzáadjuk a vörösbort és a vizet, majd összeforraljuk.
5. 1 evőkanál liszttel sűrítjük a ragut, ismét összeforraljuk, majd visszatesszük a hússzeleteket, és együtt pároljuk kb. 10-12 percig.
6. Párolt rizzsel, sültkrumplival, krumplipürével tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.