Elkészítés: A lisztet előbb a sütőporral, majd a vajjal összekeverjük, hozzáadjuk a finomra átpasszírozott burgonyát, a tejfölt, a tojást és a sót. A tésztát alaposan összedolgozzuk. Hűtőszekrényben 1-2 órán keresztül pihentetjük. Utána többször egymás után kinyújtjuk és összehajtjuk a tésztát. Mindegyik nyújtás után a tésztát vékonyan megkenjük 1 tojás és kevés tej keverékkel, és csak utána hajtjuk össze. Az utolsó nyújtásnál a tészta ujjnyi vastag legyen. Tetejét vékonyan bevagdaljuk, és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, megkenjük tojással, és nem túl forró sütőben szép aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.