Elkészítés: 1.) A sütés előtti este a lisztben elmorzsoljuk a vajat, belekeverjük a sót és a cukrot. Az élesztőt simára keverjük a tejföllel és a tojással, majd a liszthez tesszük, és jól eldolgozzuk. Éjszakára a hűtőbe helyezzük. A tészta lágy lesz, de reggelre kissé megkeményedik. Ha nehezen boldogulunk vele, kevés lisztet még tehetünk hozzá.
2.) Másnap reggel kb. 2 cm vastagra kinyújtjuk a tésztát, bevagdossuk a tetejét és kiszaggatjuk. Sütés előtt megkenjük tojással, és a tetejére szórjuk a sajtot vagy a szezámmagot.
3.) 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.