Elkészítés: A halat sózom, borsozom, csavarok rá citromot, szórok rá fűszerkeveréket, hűtőbe teszem.
A burgonyát héjában megfőzöm, megpucolom, felkarikázom, beteszem egy serpenyőbe. Mellérakom bőrével lefelé a vajra a halat. Beteszem a 200 C fokra előmelegített sütőbe.
15 perc sütés után locsolok a halra tejszínt. 30 perc után megfordítom, újra fűszerezem, szórok rá mogyorót, 15 percig tovább sütöm.
Tálaláskor a krumplira szórok aprított petrezselymet, s a hal mellé teszek egy szelet citromot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.