Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral fehéredésig jól kikeverjük, hozzáadjuk a forró vizet is. A lisztet a dióval és a sütőporral összekeverjük, és ezzel a keverékkel tovább keverjük. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és lazán a diós masszához keverjük.
Előmelegített sütőben 25×39 cm-es tepsiben megsütjük.
A krémet elkészítjük: a tejjel és a cukorral a pudingport sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Majd a margarinnal, a gesztenyemasszával és kevés rummal jó habosra keverjük.
A kihűlt tésztát lekenjük rumos tejjel, a krémet rásimítjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd a krémre adagoljuk, nem simítjuk simára.
A díszítéshez valókat felfőzzük, majd a tejszín tetejére csurgatjuk, egy hurkapálcikával hullámosítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.