Elkészítés: A pudingporból, a tejből és a 2 evőkanál cukorból a csomagoláson lévő útmutató szerint pudingot főzünk, és hagyjuk állni. A sütőt 180 fokra (légkeverésest 160 fokra) előmelegítjük. A papír sütőformákat a muffinsütő mélyedéseibe tesszük. A lisztbe belekeverjük a sütőport és a málnát (felengedés nélkül). A tojásokat felverjük a cukorral, az olajjal és a narancslével. Gyorsan belekeverjük a lisztet. A tésztát a formákba öntjük. A sütőben, középen, 20-25 percig sütjük. 5 percig pihentetjük, kivesszük, hagyjuk hűlni.
A krémhez a vajat a porcukorral habosra verjük, a pudingot kanalanként hozzákeverjük. A muffinokat keresztben félbevágjuk, az alsó felüket megtöltjük a krémmel, és rátesszük a tetejüket. A maradék krémmel díszítjük, és a mogyorós nugáttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.