Elkészítés: A pudingporból, a tejből és a 2 evőkanál cukorból a csomagoláson lévő útmutató szerint pudingot főzünk, és hagyjuk állni. A sütőt 180 fokra (légkeverésest 160 fokra) előmelegítjük. A papír sütőformákat a muffinsütő mélyedéseibe tesszük. A lisztbe belekeverjük a sütőport és a málnát (felengedés nélkül). A tojásokat felverjük a cukorral, az olajjal és a narancslével. Gyorsan belekeverjük a lisztet. A tésztát a formákba öntjük. A sütőben, középen, 20-25 percig sütjük. 5 percig pihentetjük, kivesszük, hagyjuk hűlni.
A krémhez a vajat a porcukorral habosra verjük, a pudingot kanalanként hozzákeverjük. A muffinokat keresztben félbevágjuk, az alsó felüket megtöltjük a krémmel, és rátesszük a tetejüket. A maradék krémmel díszítjük, és a mogyorós nugáttal megszórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.