Előkészítés:A mandulát egy serpenyőben zsíradék nélkül aranybarnára pirítjuk, és egy tálon hűlni hagyjuk.
Elkészítés: A pudingot a tasakon található leírás szerint elkészítjük. A feléhez hozzáadjuk a mogyorókrémet, és simára keverjük. A krémeket felváltva desszertespoharakba rétegezzük - a vaníliással kezdve. A desszertet fogyasztásig hűtőszekrényben tároljuk. A csokoládét vízfűrdőben felolvasztjuk, majd a pirított mandulához keverjük. A masszát egy sütőpapíron (8 x 8 cm) elsimítjuk, és hagyjuk megszilárdulni. Mikor még nem szilárdult meg teljesen, egy hosszú késsel fékony szeletekre vágjuk. A teljes megyszilárdulás után, közvetlen tálalás előtt ezekkel diszítjük a krémdesszertet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.