Elkészítés: 1 kg lisztbe belemorzsolok 3 dkg élesztőt, 40 dkg margarint, 30 dkg főtt és lereszelt burgonyát, 2 dl tejfölt, 2 egész tojást és kb. 5 dkg sót. Nagyon alaposan összedolgozom, kinyújtom, félbehajtom, és fóliába becsomagolva egy éjszakára a hűtőbe teszem. Reggel kibontom, kinyújtom, félbehajtogatom, bekockázom a tetejét, kiszaggatom, tetejét tojással megkenem, és szobahőmérsékleten megkelesztem. Ha megkelt, ismét átkenem tojással, és előmelegített sütőben elég magas hőfokon megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.