Elkészítés: A brokkolit és a karfiolt kicsi rózsákra szedjük, a nagyobbakat félbevágjuk. A sütőedényben egyenletesen eloszlatjuk, majd a karikára (vagy kockára) vágott virslivel (vagy párizsival) megszórjuk. A tejföllel összekeverjük a tejet és a fűszereket, majd leöntjük vele a zöldségeket. A tetejére reszelt vagy csíkokra vágott sajtot terítünk. Először alufóliával lefedve sütjük, majd alufólia nélkül picit megpirítjuk. (Sütési időt nem tudok, még soha nem mértem meg, de böködjük meg időnként a zöldségeket, amikor már puhák, kész van!) Laktató és nagyon finom. :-) Jó étvágyat kívánok mindenkinek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.