A fagyasztott tésztát (2 csomag) kiolvasztjuk, lisztezett deszkán 3 mm. vastagságúra kinyújtjuk. A kinyújtott tésztára egyenletes, vékony rétegben sajtot szórunk, virsli karikákat rakunk rá sorban, majd a kihagyott tésztát visszahajtjuk rájuk.
Lenyomkodjuk a tésztát, majd kisebb méretű pogácsaszaggatóval körbevágjuk. A kivágott kis pogácsák széleit összenyomkodjuk, széleiket megformázzuk, hogy ne nyíljanak ki sütés közben. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, tetejüket enyhén megkenjük felvert tojással, és mindegyik tetejére reszelt sajtot is halmozunk.
Előmelegített sütőben, 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.