A kolbászt meghámozzuk, a kolbászhúst egy tálba tesszük.
A hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, megfonnyasztjuk 2 ek felforrósított olajon.
Összedolgozzuk a kinyomkodott zsemlét, a felaprított virslit, a kolbászhúst, a fonnyasztott hagymát, a reszelt sajtot és a tojást. Sózzuk, borsozzuk, majd a leöblített, finomra vágott petrezselyemmel is megízesítjük.
A húsmasszából közepes méretű gombócokat formázunk. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk a 0,5 dl olajat, majd körbepirítjuk benne a gombócokat. Felöntjük a borral, lefedjük, és puhára pirítjuk-pároljuk. Közben néhányszor megforgatjuk mindet. Friss saláta illik hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.