Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, a retket, az uborkát, a paprikát és az almát is, végül felszeleteljük azokat. A sajtot 1,5 cm-es kockákra vágjuk. A díszítéshez teszünk félre néhány szelet almát paprikát és uborkát.
Salátástálba helyezzük a hozzávalókat a virsli kivételével, majd alaposan összekeverjük a citrommal, az olajjal, a sóval és a cukorral ízesítjük.
A virslit hosszanti irányban behasítjuk 3 részre osztva, majd keresztben is bevagdaljuk, ezután grillezzük.
A salátát tányérokra szedjük, a virsliket ráhelyezve tálaljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.