Elkészítés: A serpenyőbe kevés olajat öntünk, és a vékony szeletre vágott, klopfolt, sózott, borsozott húsokat hirtelen elősütjük, mindkét oldalát pirosra. (Ha nem sikerül szép szeleteket vágni, akkor vékony csíkokra is vághatjuk a húst.) Ha megsült, tányérra kiszedjük. A visszamaradt olajon megpirítjuk a vékony csíkokra vágott hagymát, hozzányomjuk a fokhagymát, egyet keverünk rajta, és már mehet hozzá a csíkokra vágott gomba, majd a csíkokra vágott paprika és a cikkekre vágott paradicsom. Fűszerezzük sóval, borssal, kevés kakukkfűvel és pirospaprikával. Ha egyet rottyan, akkor mehet bele a csíkokra vágott sonka és a szintén csíkokra vágott uborka. Pár perc múlva hozzáadjuk a tejfölt, majd visszatesszük a húsokat, megszórjuk a felaprítot petrezselyemmel. Kb. 1-2 percig főzzük, és galuskával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.