A kolbászt tetszőleges méretű darabokra vágjuk, és falapáttal forgatva zsírjára sütjük egy serpenyőben. Felöntjük fel a vörösborral, majd lassú tűzön, fedő alatt, néha megkeverve addig sütjük, amíg szaft nem képződik alatta.
A puliszkához egy nagy lábasban összemelegítjük a tejet és a vizet. Beleszórjuk a kukoricadarát, és lassú tűzön, folyamatosan kevergetve puhára főzzük. Végül hozzáadjuk a puha vajat, megsózzuk, és megolvasztjukbenne 15 dkg sajtot.A vörösboros kolbászt a maradék reszelt sajttal megszórt puliszkával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.