A hagymát meghámozzuk és felvágjuk. A savanyú káposztát szűrőbe téve átöblítjük, a kolbászt pedig fekarikázzuk.
Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Ezután hozzáadjuk a káposztát meg a kolbászkarikákat is, aztán az egészet néhány percig pirítjuk. Hozzáadjuk a borókabogyót is, majd felöntjük sörrel, 7 dl vízzel, és jól átkeverjük.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, aztán felforraljuk, és fedő alatt, közepes lángon körülbelül 45 perc alatt készre főzzük a levest. Végül a felaprított kaporral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.