A kukoricadarát a tejben lassú tűzön kevergetve elkezdjük főzni, közben beletesszük a kikapart vaníliát és a kristálycukrot.
Amíg fő, szétválasztjuk a tojásokat. A sárgáját alaposan kikeverjük egy kanál tejjel, a fehérjét kemény habbá verjük a porcukorral.
Amikor besűrűsödött a daránk, belekeverjük a tojássárgáját, és további 1 percig főzzük, majd óvatosan, a tűzről levéve, még forrón belekeverjük a tojások felvert habját. Vízzel kiöblített formába töltjük őket, és hűtőbe tesszük.
A szilvákat félbevágjuk, egy edénybe tesszük, 1dl vizet öntünk alá, és elkezdjük lassú tűzön főzni. Közben hozzáadjuk a mézet és a pálinkát. Addig pároljuk, amíg elkezd a szilva kicsit szétesni, ekkor hozzáadjuk a fahéjat is. (Ha túl sűrű - a szilvától függ - teszük még egy kis vizet hozzá.
Amikor kihűlt a puliszka, kiborítjuk egy tányerra és elrendezzük körülötte a forró szilvát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.