A tálalás előtti napon a babot szűrőben leöblítjük, majd annyi vízbe áztatjuk, amennyi ellepi. Másnap átöblítjük, majd lábasba tesszük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Megsózzuk, hozzáadjuk a babért és az összezúzott fokhagymát. Lefedjük, és közepes lángon majdnem puhára főzzük.
Közben a vöröshagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, és megfonnyasztjuk a felforrósított olajon. Meghintjük a liszttel és megpirítjuk. Belekeverjük a sűrített paradicsomot, és így pirítjuk pár percig. Hozzáöntünk egy kevés vizet, és simára keverjük. A babhoz adjuk a felkarikázott kolbászt, majd belekeverjük a rántást, és 10 perc alatt készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.