Elkészítés: Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és chilipaprikát, megdinsztelem, majd ráteszem a darabolt paprikákat és a paradicsomot, borssal, pirospaprikával, majorannával és kakukkfűvel ízesítem. Rövid dinsztelés után beleöntöm az alaposan megmosott, hártyáitól megszabadított, s darabolt májat, tovább párolom. Amikor már majdnem kész, ráöntöm a vörösbort, s ételízesítőt szórok rá.
A tányérra lilahagymás, sós krumplit teszek, mellépakolom a májat, petrezselyemmel díszítem. Uborkasalátával és vörösborral fogyasztom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.