Elkészítés: Az élesztőt a cukorral és 1 dl langyos vízzel felfuttatom, majd a többi adalékanyaggal együtt összegyúrom. A maradék vizet apránként adagolom hozzá, jól formázható, aránylag kemény masszát kell kapnunk. Utána konyharuhával letakarva a duplájára kelesztem.
Miután megkelt, 2 cipóra osztom, és kör alakúra nyújtom. Egy kört 8 cikkre osztok, és egyenként feltekergetem.
Az így kapott kifliket sütőpapírral bélelt tepsire helyezem, tetejüket langyos vízzel megkenem, és 220 fokos előmelegített sütőben készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.