A tojásokat felverjük a joghurttal, hozzákeverjük az olajat, majd a hozzávaló reszelt sajtot.
A liszteket a sóval és a sütőporral elvegyítjük, és a joghurtos keverékkel lágy tésztává gyúrjuk.
Fóliában hűtőbe tesszük minimum 40 percig. A hűtőből kivéve a tésztát 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk, és derelyemetszővel vagy késsel 0,8-1,2 cm széles csíkokra metéljük és 10-12 cm hosszúra vágjuk.
Sütőlemezre helyezzük, a tetejét bekenjük 2 evőkanál vízzel elkevert tojással, megszórjuk a reszelt sajttal és a nagy szemű sóval.
180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.