Összekeverejük a száraz hozzávalókat egy tálban. Hozzákeverjük az almát és a diót is, majd hozzáöntjük az olajat és a vizet. Lágy mozdulatokkal összedolgozzuk a tésztát.
Adagoljuk a tésztát a muffin formába, amit előzőleg vagy muffinpapírral kibéleltünk - vagy vajjal és lissztel kikenünk - majd 180 fokra előmelegített sütőben, 20-25 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Muffint gyakran készítek, mert gyorsan elkészíthető, jól variálható, változatos és nagyon egészségesen is el lehet készíteni. A muffin ideális reggelire, uzsonnára vagy éppen desszertnek, de fogyaszthatod vacsorára is, vagy sós formában tálalhatod pl levesek, hüvelyesekből készült vagy zöldséges étel mellé. Az almás diós párosítás nekem igazi klasszikus. Ez a muffin már a bekeverésnél isteni illatot áraszt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.