Elkészítése: A zellert megtisztítjuk, kis lukú reszelőn lereszeljük. Sóval ízesítjük, lisztet és zsemlemorzsát hozzákeverve, sűrű masszává gyúrjuk. 5-6 cm hosszú, ujjnyi vastag rudacskákat formázunk belőle, melyeket zsemlemorzsába forgatunk és forró olajban kisütünk. A gabonaféléket, búzát, kölest, hajdinát, barnarizst, árpát sóval ízesített vízben kezdjük főzni. Mielõtt puhára főne, hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, karalábét, zellert, zöldborsót, és az egészet együtt pároljuk készre. A friss zsályát finomra vágjuk, kevés margarinban megfonnyasztjuk, sózzuk, tejszínt öntünk hozzá, és mártás sűrűségűre forraljuk. A kását tányérra szedjük, mellé helyezzük a ropogósokat és a mártást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.