Tegyük a tönkölybúzát egy edénybe, öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje, és hagyjuk duzzadni egy éjszakán át. Másnap forraljuk fel a tönkölybúzát az áztatóvízben, és kis lángon főzzük 25 percig. Mossuk és tisztítsuk meg a babot, majd vágjuk fel kb. 3 cm-es darabokra. Hámozzuk meg és vágjuk apró kockára a vöröshagymát. Melegítsük elő a sütőt 160 °C-ra. Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. Kis lángon pirítsuk benne üvegesre a vöröshagymát. Adjuk hozzá a zöldbabot, rövid ideig pirítsuk, majd lefedve, közepes lángon dinszteljük 20 percig. Közben esetleg öntsünk hozzá egy kevés vizet. Fűszerezzük levesporral és borsikafűvel. Öntsük, majd csöpögtessük le a tönkölybúzáról a vizet. Kenjünk ki egy tűzálló formát egy kevés vajjal. Keverjük össze a zöldbabot és a tönkölybúzát, majd tegyük az egészet a formába. Keverjük össze a tejfölt a curryvel és a sóval, majd öntsük a babos-tönkölyös keverékre. Reszeljük le a sajtot, szórjuk meg vele a felfújtat. Aztán süssük az ételt a sütőben 12-15 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.