A palacsinta hozzávalóit összekeverjük úgy, hogy csomómentes legyen.
Rövid pihentetés után kisütjük.
Ezután a borsót enyhén sós vízben megfőzzük, majd összeturmixoljuk a vajjal, a tejföllel, sóval, borssal.
Sűrű kenhető krémnek kell lennie.
A palacsinta közepére rendezzük a borsókrémet, majd egy virslit is ráteszünk.
Aztán téglalap alakúra hajtjuk, és a hajtással lefelé kiolajozott tepsibe tesszük.
Tetejét megkenjük tejföllel, és sajtot reszelünk rá.
Közepesen meleg sütőben sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.