Elkészítés: A sertéshúst kockákra, a hagymákat finomra, a paprikát apró kockára vágom, a gombát szeletelem.
Felhevített zsiradékban a vöröshagymát üvegesre pirítom, benne a húst a fokhagymával fehéredésig sütöm. Fűszerezem, saját levében lassan puhulásig párolom.
A rizst kevés olajon felhevítem, hozzáadom a húshoz, felöntöm a forró húslevessel, szükség szerint utána fűszerezem. Hozzáadom a zöldborsót, a gombát, a paprikát, a petrezselymet, és együtt lassan párolom, amíg a rizs és a hozzáadott zöldségek megpuhulnak.
Friss salátával vagy savanyúsággal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.