A finomra vágott vöröshagymát az olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd megszórjuk a pirospaprikával. Felöntjük 1 dl vízzel, hogy a paprika ne égjen meg. Ezután hozzáadjuk a kockákra, vagy hasábokra vágott burgonyát és a felszeletelt gombát.
A zöldfűszereket felaprítjuk, és a felét hozzáadjuk a burgonyához. Megsózzuk, és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fedő alatt megfőzzük.10 perccel azelőtt, hogy elkészülne, a felkarikázott virsliket hozzáadjuk. Ha túl levesesnek találjuk 1 tojásból készült nokedlit szaggathatunk bele. Hozzákeverjük a megmaradt zöldfűszereket, és ízlés szerint salátával, savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.