Elkészítés: A csirkét megmossuk és feldaraboljuk. (Ha a csirkehúst húsleves alaplében előfőzzük, kevesebb ideig kell sütni, illetve ízletesebb lesz a sült!).
Egy hőálló tál alját megszórjuk ételízesítővel, majd belehelyezzük a csirkehúsokat. Sóval, borssal, ételízesítővel, kakukkfűvel, rozmaringgal, petrezselyemmel megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, majd egy kevés vízzel (vagy húsleves alaplével) meglocsoljuk. Előmelegített sütőben pirosra sütjük, időközönként az alatta lévő lével meglocsolgatva.
Közben a rizst kevés olajon megfuttatjuk, majd felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, hozzáadjuk a fél zöldpaprikát, majd fedő alatt puhára pároljuk. Ha megfőtt,beleforgatjuk a leszűrt zöldborsót.
A pirosra sült csirkét melegen rizibizivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.