Előkészítés:
A répát és a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. A gombát is megtisztítjuk, és vastagon felszeleteljük. A húst megmossuk, szárazra töröljük.
Elkészítés:
Felforrósítjuk a vajat, és a húst körös-körül megpirítjuk benne. További 5 percig lassú tűzön pirítjuk. Kivesszük, sóval, borssal beszórjuk, és pihenni hagyjuk. A tejszínben elkeverjük a tojásokat, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. A sajtot belereszeljük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra (gázsütő 3. fokozat). A húst
szeletekre vágjuk, és a zöldségekkel együtt ízlésesen egy tűzálló formába rakosgatjuk. Ráöntjük a sajtos tejszínt, letakarjuk alufóliával, és a sütőben kb. 1 órát sütjük. A fóliát 20 perccel a sütési idő lejárta előtt levesszük. Kedvünk szerint szórhatunk rá még reszelt sajtot, és tovább sütjük. A petrezselymet leöblítjük, összevágjuk, és tálaláskor a gratinra szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.