Előkészítés:
A répát és a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. A gombát is megtisztítjuk, és vastagon felszeleteljük. A húst megmossuk, szárazra töröljük.
Elkészítés:
Felforrósítjuk a vajat, és a húst körös-körül megpirítjuk benne. További 5 percig lassú tűzön pirítjuk. Kivesszük, sóval, borssal beszórjuk, és pihenni hagyjuk. A tejszínben elkeverjük a tojásokat, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. A sajtot belereszeljük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra (gázsütő 3. fokozat). A húst
szeletekre vágjuk, és a zöldségekkel együtt ízlésesen egy tűzálló formába rakosgatjuk. Ráöntjük a sajtos tejszínt, letakarjuk alufóliával, és a sütőben kb. 1 órát sütjük. A fóliát 20 perccel a sütési idő lejárta előtt levesszük. Kedvünk szerint szórhatunk rá még reszelt sajtot, és tovább sütjük. A petrezselymet leöblítjük, összevágjuk, és tálaláskor a gratinra szórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.