Elkészítés: A húst kockára vágom. A zöldségféléket (vöröshagyma, fokhagyma, zöldpaprika, paradicsom) apróra kockázom.
A zsiradékot felhevítem, és először a kockára vágott pulykahúst a felaprított vöröshagymával fedő alatt, kevergetés mellett párolom. Majd hozzáadom az apró kockára vágott zöldségféléket (fokhagyma, zöldpaprika, paradicsom), a zöldborsót kivéve. Hozzáadom a fűszereket (morzsolt majoránnát, morzsolt kakukkfüvet, őrölt köményt, ízlés szerint a sót, borsot, a tört pirospaprikát és a babérleveleket) és ezekkel együtt fedő alatt félig puhára párolom. Ezután adom hozzá a zöldborsót, és készre főzöm. A végén a babérleveleket kiszedem.
Ha kevés tejföllel megöntözöm, még finomabb lesz. Párolt rizst adok hozzá, és petrezselyemlevélkékkel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.