Elkészítés: A darált húst kevés olívaolajon megpirítom, majd sózom, borsozom. A zöldségeket sós vízben félpuhára főzöm. A keményre főtt tojásokat megpucolom és vékony szeletekre vágom.
Egy hőálló tálba teszem a félig megpuhult zöldségeket, ráhalmozom a húst, sózom, borsozom, megszórom bazsalikommal, és alaposan összekeverem. A tetejére rakom a tojásszeleteket és a karikázott paradicsomot. Néhány darabka vajat adok hozzá.
A sajtot lereszelem, összekeverem a krémsajttal és a tejföllel, picit megsózom, majd a rakottas tetejére öntöm.
Sütőben addig sütöm, míg megpirul a sajt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.