Elkészítés: A tojás fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. Majd egyesével hozzákeverjük a sárgáját, és adagokban a cukrot. A kakaóport, a lisztet és a sütőport összekeverjük, és ezt is apránkét hozzákeverjük. Egy kapcsos tortaformát kikenünk zsírra, és liszttel meghintjük. Ebbe öntjük a tésztát, és 200 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A pudingot a vízzel elkeverjük, és sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni. A túrót a cukrokkal összekeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk. A tejszínport a tejjel keményre verjük, és a túrós krémhez öntjük. A zselatint a vízzel összekeverjük, és együtt oldódásig melegítjük (nem szabad forralni).
A kihűlt piskótára gyümölcsöt teszünk, és a zselatintelkeverjük a krémmel, majdd ráöntjük a piskótára. Betesszük a hűtőbe fél órára, hogy jól megdermedjen a krém. Erre is teszünk gyümölcsöt, és leöntjük a gyümölcskocsonyával. Tejszínhabbal lehet még díszíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.