Elkészítés: 1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
2. A tésztához a lisztet, a cukrot és a hideg, felkockázott vajat az 1 evőkanál vízzel addig pörgetjük a robotgép táljában, míg el nem kezd összeállni.(Ha nincs ilyenünk, morzsolgassuk gyorsan össze kézzel, picit gyúrjuk át, a lényeg, ne melegedjen fel nagyon a tészta.)
3. A tésztát egy 22x30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsi aljára egyenletesen kinyújtjuk, eligazítjuk, villával megszurkáljuk. 10-12 perc alatt világos aranysárgára sütjük.
4. Ezalatt elkeverjük a tojásokat a cukorral és az őrölt dióval. A sütőből kivett tésztát először megkenjük a lekvárral, majd a diós krémmel, és 5 dkg felaprított csokival megszórjuk. További 20 percet sütjük.
5. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd a megolvasztott étcsokival áthúzzuk. Felkockázva tálaljuk dermedés után.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.