Egy keverőtálba rakjuk a kézzel nagyobb darabokra tört kekszeket, az áfonyát, a pillecukrot, a magokat, a gumicukrot, és összekeverjük.
A csokoládét apróra vágjuk, a kétharmadát egy tálban vízgőz felett kevergetve 39 fokosra olvasztjuk. Használjunk maghőmérőt. Amikor elértük a kívánt hőmérsékletet, adjuk hozzá a maradék csokoládét, ezzel temperáljuk a csokit 29 fokosra.
Az olvadt csokoládét ráöntjük a kekszes, gumicukros keverékre, jól összeforgatjuk, majd az egészet egy sütőpapírral bélelt tepsibe vagy tetszőleges formába öntjük. Elegyengetjük, a felületét meghintjük kakaóporral, és a hűtőbe tesszük 3-4 órára. Ezután kivesszük, és feldaraboljuk.
Megjegyzés
Ha betartjuk a hőmérsékletet, pillanatok alatt elkészíthetjük kedvesünknek ezt az édes szerelembombát!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.