Elkészítés: Meghámozunk 4 közepes méretű almát, kislyukú reszelőn lereszeljük, rögtön meglocsoljuk a citromlé felével, nehogy megbarnuljon. A sajtot nagylyukú reszelőn hozzáreszeljük, hozzáadjuk a majonézt és a tejfölt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, jól összekeverjük. A megtisztított hagymákat felkarikázzuk, a maradék citromlével meglocsoljuk.
A főtt tojásokból négyet karikákra vágunk, a másik 2 tojásnak a fehérjét lereszeljük, a sajtos almás krémhez keverjük, a sárgájákat félretesszük.
Egy nem túl mély tálat kibélelünk a salátakeverékkel, belesimítjuk a krém 2/3 részét, megrakjuk a tojáskarikák felével, majd tovább rétegezzük a krémmel, a tojás- és hagymakarikákkal, amíg tart a hozzávaló.
A félretett tojássárgákat közepes lyukú reszelőn lereszeljük, a saláta tetejére szórjuk, mintha megannyi mimózavirág lenne. Alufóliával letakarjuk, és 1-2 órára a hidegre tesszük.
Előételként is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.