A fémtálba tördelt csokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd kissé hűlni hagyjuk. Közben egy másik tálban a tejszínből robotgéppel kemény habot verünk. Belecsorgatjuk az olvasztott csokoládét, és kézi habverővel lazán összeforgatjuk.
A csokikrémet adagonként poharakba, kelyhekbe vagy tálkákba kanalazzuk, majd a hűtőben pihentetjük legalább 2 órán át.
A mandulát vagy a diót durvára aprítjuk, és szárazon felhevített serpenyőben megpirítjuk. A behűtött csokikrémet a pirított olajos magvakkal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.