Elkészítés: A tésztához valókat összekeverjük, dagasztjuk, majd 1 órát kelesztjük. Ha friss élesztőt használunk, futtassuk fel egy kevés meleg tejben előtte. Lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk a tésztát, kb. 10 centis kockára vágjuk.
Az almát lereszeljük, kicsavarjuk, ízesítjük.
Minden kocka közepére csipetnyi zsemlemorzsát szórunk, mert az alma kevés levet ereszt. Két szemben lévő oldalát összecsípjük, tojással megkenjük a tetejét, és előmelegített 180 fokos sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük. Porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.