Elkészítés: A lisztet a vajjal gyorsan összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a tojássárgákat, a cukrot, a sütőport, a meghámozott, pépesre reszelt almát, az őrölt fahéjat, és egynemű omlós tésztává gyúrjuk. Ezután lefóliázva hűtőben 1 órát pihentetjük.
A tésztát lisztezett gyúródeszkára borítjuk, átgyúrjuk, kb. 3 mm vastagra kinyújtjuk, és 6-7 cm átmérőjű kerek pogácsaszaggatóval holdakat szaggatunk belőle.
Végül sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megkenjük felvert tojással, és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt világosra sütjük. Ha elkészült, fahéjas-kakaós porcukorral bőven megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.