Elkészítés: 10 dkg kukoricadarát öntsünk bele 2,5 dl hideg tejbe (laktózmentes, szójatej, rizstej is lehet), és habverővel keverjük össze, majd adjunk hozzá 3 tojást, csipetnyi sót, cukrot, fahéjat, citrom reszelt héját.
Egy tepsiben forrósítsunk fel 10 dkg margarint, és öntsük bele a kukoricás masszát. Kis lángon kb. 10 percig süssük, majd vegyük le a tűzről.
Hámozzunk meg 30 dkg almát, reszeljük le, és terítsük a lepényre. Előmelegített sütőben 20-30 percig süssük, amikor megsült, még forrón megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.