Előkészítése: a húst megmosom, megszárítom (megtörölöm) és ledarálom. Az almát kicsumázom, meghámozom, és almareszelőn lereszelem. A zsemlét apró kockákra vágom, és a tejjel leöntöm. Néhányszor átkeverem, hogy mindenütt nedves legyen. A fokhagymát összezúzom.
Elkészítése: a darált húst, reszelt almát, a nedves zsemlét, a megmaradt tejet, a felveretlen tojást, a lisztet valamint a fűszereket jól összedolgozom, és olajozott, morzsázott tűzálló tálba teszem úgy, hogy a masszából cipót formálok. A tálat lefedem, és előmelegített forró sütőben 40 percig sütöm, majd a tetejét levéve, még 10 percig pirítom. Tálalás előtt felszeletelem, és eredeti formájára visszaállítom. Tetszés szerint körettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.