Elkészítés: 1. Az almát hámozzuk meg és vágjuk ki a magházukat. Reszeljük le és ízesítsük fahéjjal.
2. A túróhoz keverjünk 2 db tojást és a tejfölt. Tegyük hozzá az almát, keverjük el, majd édesítsük ízlés szerint.
3. Egy tepsit kenjünk ki egy kevés vajjal, majd fektessünk bele két réteslapot.
4. Kenjünk rá a túrós-almás keverékből, majd folyamatosan rétegezzünk két réteslapot illetve tölteléket. A tetejére réteslap kerüljön.
5. Keverjünk ki 1 tojást, és kenjük meg vele a tetejét.
6. Előmelegített sütőben 200 fokon süssük készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.