Elkészítés: A tojássárgájákat a cukorral és a vízzel jó habosra keverem. Egy 27x37 cm-es tepsit kikenek és belisztezek. A sütőt bekapcsolom 180 fokra. A lisztbe rakom a sütőport és a kakaót, összekavarom, és a tojásos masszához szitálom. Jól összekeverem az egészet, és a tepsibe öntöm. Berakom sülni, de csak 20 percre. Ennyi idő alatt össze kell állítani a krémet: a tojásfehérjéket gőz fölött felverem habnak, és ha már kezd keményedni, apránként hozzáadom a porcukrot is, és azzal is kavarom tovább. A tejből és a pudingporból, egy kis cukorral kemény pudingot főzök. Nagyjából egyszerre kell elkészíteni őket, mert a forró pudingba kell belekavarni a tojáshabot. Nagy lapáttal, óvatosan kavartam, hogy a hab ne törjön össze nagyon. Ha a tészta már 20 perce sül, akkor kiveszem, és egyenletesen rásimítom a tésztára, a pudingos habomat. Ezzel visszateszem még 15 percre sülni, változatlan hőmérsékleten. Ha kész, megvárom, hogy kihűljön, és a tejszínből fölvert habot a tetejére simítom, csokit reszelek rá. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.