Az átszitált lisztet, a sütőport, a porcukrot és a sót összekeverjük, majd apránként, kevergetve hozzáadjuk a tejet és az olvasztott vajat, végül a tojásokat. A masszát csomómentesre keverjük, és 5 percre félrerakjuk pihenni.
Egy serpenyőt felhevítünk, és vékonyan megolajozzuk. Kis köröket képezve beleadagoljuk a tésztát, és addig sütjük, amíg kis buborékok jelennek meg a felszínén. Megfordítjuk, és a másik oldalát is aranybarnára sütjük.
Mézzel elkevert görög joghurttal és ízlés szerinti gyümölcsökkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.