Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, 1,5 cm-es csíkokra vágjuk, majd ezeket a csíkokat megpróbáljuk ananászdarabnyi méretűre vágni. Ezeket a kis háromszögű húsokat én sós vízben 3-4 percig forralom, majd leszűröm, lehűtöm, aki nem ilyen finnyás mint én, az nyugodtan az elkészített páclében forgassa meg húsokat, és hagyja állni 2-3 órát.
Egy magasabb edényben olajat hevítek, és beleforgatom a bepácolt húsdarabkákat, utánaöntöm a páclevet is, felöntöm még 2 dl borral, és fedő alatt kevergetve puhára párolom. Meghintem 2 maréknyi kókuszreszelékkel, sózom, ha kell, és hozzáadom a főzőtejszínt, majd ezzel tovább párolom fedő alatt összesen kb. 1,5 órát. A végén kerül bele a leszűrt ananászkonzerv, összeforralom, és kész is.
A körethez a mazsolát a rizzsel együtt megmosom, kevés olajon megpirítom, sózom, majd dupla mennyiségű forró vízzel felöntve, fedő alatt készre párolom, kis lángon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.