A húst 10-12 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, inas részeit beirdaljuk. A fokhagymát összezúzzuk, a mustárral, a sóval, a curryporral és a borssal együtt az olajba keverjük, és alaposan a húsba dörzsöljük.
Az ananászt lecsöpögtetjük, de a levéből 1 decit félreteszünk. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A tejfölt a tejszínnel és az ananász lével összekeverjük, a sajt kétharmadát hozzáadjuk.
Egy kb.18 centi átmérőjű, 8 centi magas tűzálló tálat alufóliával kibélelünk. A szalonna egyharmadát a tálba szórjuk. Erre hússzeleteket fektetünk, megszórjuk az ananásszal, és a sajtos massza egyharmadát rálocsoljuk. Ezt a rétegezést még kétszer megismételjük, végül a tetejét a maradék sajttal behintjük.
Előmelegített sütőben a közepesnél kisebb lánggal (170 °C; légkeveréses sütőben 150 °C) 1 óra 15 percen át sütjük úgy, hogy az első fél órában letakarjuk. Ha kihűlt, 1 napig a hűtőszekrényben pihentetjük, így nemcsak jobban szeletelhető, hanem azt a levet is magába szívja amit engedett, kicsit jobban összeérik. Cikkekre vágva, tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.