A sonkát és a csirkehús felét kockázzuk fel, a maradékot pedig vágjuk vékony szeletekre. A rizst főzzük meg.
Az ananászkonzervet szűrjük le, a levét fogjuk fel, az ananászt pedig vágjuk apró darabokra. 125 ml ananászlevet főzzünk fel, majd keverjük a rizshez.
A póréhagymát tisztítsuk meg és karikázzuk fel, a paradicsomokat vágjuk nyolc szeletre. A mélyhűtött zöldborsót olvasszuk ki, és ízlés szerint fűszerezve pároljuk meg. A salátát alaposan mossuk le és tépkedjük apró darabokra.
A tejfölt keverjük habosra a curryvel, a sóval, az őrölt fekete borssal, a cukorral és a maradék ananászlével.
Egy tálban keverjük össze a hozzávalókat a salátával és az öntettel. Péksüteménnyel, a hússzeletekkel és ananásszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.