A tejet és a tejszínt lábosba öntjük, majd beletesszük a kikapart vaníliavelőt és a vaníliarudat. Felforraljuk, és lassú tűzőn kb. 5 percig főzzük. A vaníliarudat kiemeljük.
Fémtálban a cukrot és a tojássárgáját habosra verjük. Hozzáöntünk 10 evőkanál vaníliás tejet, és apránként hozzákeverjük a többi vaníliás tejet is.
Vízfürdőben vagy gőz fölött a krémet tovább verjük, amíg besűrűsödik.
A süteményszeleteket desszertes tányérokra tesszük, és meglocsoljuk a krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.