A liszthez hozzáadjuk a csipet sót. Hozzákeverjük a puha vajat, a két tojássárgáját, a porcukrot, a reszelt citromhéjat, öntsük hozzá a langyos tejben elmorzsolt élesztőt.
Alaposan összedagasztjuk, majd 30 percig kelesztjük. Egy sütőformát kikenünk margarinnal és kilisztezzük. A diót összekeverjük a cukorral.
A megkelt tésztát kinyújtjuk kb. 2 cm vastagra és egy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A darabokat, nem túl szorosan tegyük egymás mellé a tálba, megkenjük olvasztott vajjal és szórjuk meg a cukrozott dióval. 180 °C on 30-35 perc alatt süssük meg .
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.