Elkészítés: A tojások fehérjét 6 dkg cukorral. A tojások sárgáját 7 dkg cukorral keményre, fehérre keverjük. A vajat addig hevítjük óvatosan, gyenge lángon, amíg szép mogyoró színe és illata lesz, majd kihűtjük.
A felvert sárgájára szitáljuk a lisztet, nagyfejű fakanállal összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a felvert fehérjét, és ezzel is óvatosan összeforgatjuk. Keverés közben óvatosan hozzácsorgatjuk a kihűlt vajat.
Habzsákba töltjük, és sütőpapírral vagy szilikonlappal bélelt tepsire sima csővel babapiskóta formákat nyomunk.
180 fokos sütőben 10 percig, majd 140 fokon 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.