Elkészítés: Kifőzzük a makaróni tésztát.
A hagymát, a paprikát, a paradicsomot és a fokhagymát felaprítjuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Felöntjük fél bögre vízzel, fűszerezzük, és hozzáadjuk a babot. Pár percet főzzük, majd hozzáadjuk a paradicsompürét és ízlés szerinti cukrot. Kb. 5 percig főzzük még.
A szószunkkal összekeverjük a leszűrt tésztával, tepsibe öntjük. Tejfölt locsolunk a tetejére, majd megszórjuk reszelt sajttal. Irány a 180 fokra felmelegített sütő, egészen addig, míg a sajt megpirul vagy megolvad. Ki hogy szereti. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.