Elkészítés: A hecktörzseket a zúzott fokhagymával és borssal bedörzsöljük, majd mindegyiket egyesével szeletelt baconbe tekerjük úgy, hogy a szalonnaszeletek teljesen rátekeredjenek a halra. Ezután szorosan egymás mellé fektetjük egy jénai tálban, és 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
A krumplit megtisztítjuk, minél vékonyabb karikára vágjuk. Keverőtálba helyezzük, megszórjuk sóval, szerecsendióval, majd 10 percig állni hagyjuk. Hozzáadjuk a margarint megolvasztva, a tejfölt, a tojásokat és a kukoricát, az egészet jól elkeverjük.
A közben megsült halat kivesszük a tepsiből, a kisült szalonnazsírra helyezzük a kukoricás krumplit. 180 fokon kb. 15 perc alatt pirosra sütjük. Ezután a burgonyás-kukoricás mixre ráhelyezzük a szalonnába tekert halat, és még 5 percig együtt sütjük.
Tejföllel és füstölt reszelt sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.